Συχνές ερωτησεις που σχετίζονται με την επισκευή κινητών & tablets

Τα κινητά τηλέφωνα και tablets είναι συσκευές μη αναβαθμίσιμες. Όπως και στους υπολογιστές, έτσι και στα κινητά και tablets, οι κατασκευαστές – προγραμματιστές των εφαρμογών, τις βελτιώνουν προκειμένου να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες. Αυτό έχει ως συνέπεια την κατανάλωση περισσότερων πόρων της συσκευής μας. Ετσι λοιπόν ένα κινητό ή tablet, σε λίγα χρόνια έχει παρουσιάσει σημαντικές καθυστερήσεις στον τρόπο που ανταποκρίνεται. 

Μη ξεχνάμε, οτι σε σχέση με έναν φορητό υπολογιστή – laptop, τα κινητά και tablet δεν είναι αναβαθμίσιμα. Ελάτε στο κατάστημά μας να συζητήσουμε τις επιλογές που έχετε και να απαντήσουμε από κοντά στις ερωτήσεις σας.

Η υγρασία στις συσκευές αυτές είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Οι χρήστες συχνά θεωρούνε οτι με ένα σκούπισμα όλα διορθώνονται. Άλλοι πάλι, προτιμάνε το ρύζι ή και το πιστολάκι των μαλλιών. Όλοι όμως κάνουν το ίδιο λάθος. Δεν θέλουν να πιστέψουν οτι το υγρό έχει περάσει μέσα στη συσκευή τους. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ζημιά προκαλείται αφότου ενεργοποιήσει ο χρήστης την συσκευή του μετά τον “καθαρισμό” που του έκανε. Σε άλλες περιπτώσεις, δεν παρατηρεί κάποιο σύμπτωμα για μερικές ημέρες, έως ότου η οξείδωση προχωρήσει και καταστρέψει κομμάτια του χαλκού της πλακέτας. Εαν η συσκευή σας ήρθε σε επαφή με υγρασία, απευθυνθείτε άμεσα στο εξειδικευμένο κατάστημά μας, ώστε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες καθαρισμού της το συντομότερο.

Συνήθως αυτό το παρατηρούμε σε συσκευές με υποδοχή micro usb. Λόγω της φύσεως της υποδοχής και του καλωδίου, οι ζημιές που γίνονται είναι είτε λόγω της λάθος τοποθέτησης του καλωδίου στην υποδοχή, είτε επειδή χρησιμοποιούμε την συσκευή καθώς την φορτίζουμε. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας, για να σας δώσουμε λύσεις πριν συμβεί αυτό ή για να επισκευάσουμε την υποδοχή φόρτισής σας.

Το σπάσιμο οθόνης είναι κι αυτό από τα συχνότερα φαινόμενα για τις φορητές συσκευές. Κάποιες φορές αρκετά δαπανηρό, κάποιες άλλες όχι και τόσο. Ωστόσο πάντα θέλεις να ξέρεις τι πραγματικά θα σου κοστίσει για να λυθεί η απορία σου. Επιλέγοντας οικονομικά, τις περισσότερες φορές ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος, με αποτέλεσμα να δίνετε χρήματα ξανά και ξανά για την συσκευή σας. 

Στο Computer Care αντιμετωπίζουμε τον πελάτη με ειλικρίνεια και όπως θα θέλαμε να μας αντιμετωπίζουν. Έτσι λοιπόν προσπαθούμε να του εξηγήσουμε όλα τα οφέλη ή μη που θα έχει η επιλογή του. Ακούμε τις ανάγκες του και προτείνουμε λύσεις για το συμφέρον του.

Η επισκευή πλακέτας σε κινητά και tablet τις περισσότερες φορές δεν έχει όφελος για τον πελάτη. Μια τέτοια δαπάνη για συσκευές που εξαντλούν τη διάρκεια ζωής τους, έχει πάνω από όλα κόστος για τον πελάτη και τον βάζουνε σε νέες περιπέτειες με την επόμενη βλάβη. Συνήθως οι λόγοι που επιλέγει κάποιος αυτή τη λύσει, είναι τα προσωπικά του αρχεία. 

Να θυμάστε οτι πάντα πρέπει να κρατάμε πρόσφατα αντίγραφα ασφαλείας σε τουλάχιστον 2 μέρη, για να μη ψάχνουμε για άλλες απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.

FacebookTwitterLinkedInInstagram
en_USEnglish