Οι Υπηρεσίες μας

Οι υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας υπηρεσίες που προσφέρουμε μας κάνουνε να αισθανόμαστε σιγουριά, τόσο για εμάς όσο και για τον πελάτη που τις παρέχουμε. Με γνώμονα την ειλικρίνεια και την ανάγκη για σίγουρες λύσεις απέναντι στον πελάτη, μελετάμε και εξελισσόμαστε καθημερινά ώστε να μη μας διαφύγει τίποτα, που θα μπορούσε να σας “κοστίσει”.

Επισκευες υπολογιστων

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Computer Care αναλαμβάνει από μια απλή εγκατάσταση εφαρμογής έως την πιο δύσκολη επίλυση προβλήματος ή επισκευής του υπολογιστή σας. Με απέραντη υπομονή, επιμονή και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, σας προσφέρουμε τις πιο ειλικρινείς λύσεις στα μέτρα σας.

Επισκευες κινητων

Η τεχνογνωσία μας δεν σταματάει στους υπολογιστές. Καθώς οι καιροί έχουν κάνει άκρως απαραίτητη την χρήση των έξυπνων τηλεφώνων και των tablets, εμείς είμαστε δίπλα σας για να διορθώσουμε το όποιο πρόβλημα παρουσιάσει η συσκευή σας και να σας ενημερώσουμε με ειλικρίνεια για το εάν αξίζει τη δαπάνη.

δικτυα

Τα δίκτυα υπολογιστών και ασύρματων συσκευών αποτελούν την βάση μιας επιτυχημένης επιχείρησης εδώ και αρκετά χρόνια. Οι πληροφορίες που διοχετεύουν, καθώς και η ταχύτητα που το κάνουν, είναι πιθανότατα από τους σημαντικότερους παράγοντες σήμερα. Αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις τόσο για την επιχείρησή σας, όσο και για το σπίτι σας.

εξυπνο σπιτι

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, βλέπαμε κάτι τέτοιο μόνο σε ταινίες. Σήμερα είναι εδώ και σε αρκετά προσιτές τιμές. Μπορείτε να ανάψετε από μια λάμπα έως το θερμοσίφωνο ή και το καλοριφέρ του σπιτιού σας, καθώς επιστρέφετε σε αυτό. Διαχειριστείτε τις συσκευές του σπιτιού σας από το κινητό σας τηλέφωνο, ή προγραμματίστε βάσει ώρας τη λειτουργία τους.

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, εάν το πρόβλημά σας δεν διατυπώνεται παραπάνω. Θα χαρούμε να βρούμε λύση στο ζήτημα που σας απασχολεί ή έστω να σας κατευθύνουμε όπως χρειάζεται.

FacebookTwitterLinkedInInstagram
elΕλληνικά