Επισκευή κινητών τηλεφώνων & Tablets

Η τεχνογνωσία μας δεν σταματάει στους υπολογιστές. Καθώς οι καιροί έχουν κάνει άκρως απαραίτητη την χρήση των έξυπνων τηλεφώνων και των tablets, εμείς είμαστε δίπλα σας για να διορθώσουμε το όποιο πρόβλημα παρουσιάσει η συσκευή σας και να σας ενημερώσουμε με ειλικρίνεια για το εάν αξίζει τη δαπάνη.

επισκευη φορτισης

Επισκευή επαφής φόρτισης

Σταμάτησε η συσκευή σας να φορτίζει ή δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο στην υποδοχή της; Αναλαμβάνουμε την άρτια επισκευή της επαφής φόρτισης του κινητού τηλεφώνου ή tablet σας, μέσα σε λίγες ώρες*.

*εάν υπάρχει έλλειψη διαθεσιμότητας του ανταλλακτικού στο κατάστημά μας ο χρόνος προσαρμόζεται σε έως 3 εργάσιμες ημέρες
αλλαγη οθονης

Αντικατάσταση οθόνης

Σε συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της οθόνης του κινητού ή tablet σας, ύστερα από συνεννόηση με εσάς για το κόστος και την γνησιότητα του ανταλλακτικού.

νερο κινητο

Επισκευή από υγρασία

Είμαστε εδώ για να επαναφέρουμε την συσκευή σας σε λειτουργία, εάν αυτό καθίσταται δυνατό. Να θυμάστε οτι η διαδικασία χημικού καθαρισμού πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο μετά την έκθεση σε υγρασία της συσκευής

FacebookTwitterLinkedInInstagram
elΕλληνικά